Veolia on nyt Transdev

Veolia Transport Finland Oy on 5.2. alkaen Transdev Finland Oy. Nimenvaihdosta huolimatta yrityksen toiminta jatkuu entisellään.

Vaihdoksen taustalla on omistajayhtiön nimen muuttuminen Transdeviksi vuonna 2013. Pitkän myyntiprosessin jälkeen Transdev luopui Suomen-toimintojen myymisestä.

– Jatkamme osana maailman johtaviin lukeutuvaa globaalia joukkoliikenneyritystä. Toisaalta saamme  merkittävää taustavoimaa ja kilpailuetua Transdevin laajasta ja modernista osaamisesta. Yritys toimii 20 eri maassa ja operoi 13 eri liikennemuodolla. Nimenmuutos viestii, että meillä on paikkamme tässä innovatiivisessa kokonaisuudessa, iloitsee Transdev Finlandin toimitusjohtaja Sami Ojamo.

Veolia Transport Finlandin neljä suomalaista tytäryritystä vaihtavat nimensä Transdev-muotoon maaliskuusta alkaen. Ajoneuvojen teippaukset, kyltit, logot sekä kuljettajien työasut muuttuvat Transdevin brändin mukaisiksi kevään ja kesän aikana.

Transdev on kansainvälinen joukkoliikenneyritys, jonka pääpaikka on Pariisi. Työntekijöitä on 86 000. Liikevaihtoa kertyi vuonna 2013 noin 7 miljardia euroa.